ANTIFRIZ

Proverite  kod nas ispravnost antifriza kako bi štitio motor od smrzavanja na niskim temperaturama.

Specifičnost našeg poslovanja je besplatna usluga merenja tačke mržnjenja antifriza, merenja stanja akumulatora savremenim DHC uređajem sa detaljnom i pismenom analizom.

Vozači vrlo retko ili nikako proveravaju antifriz u motoru. Osnovno je pravilo da ga ima dovoljno zbog toga što je jako važno  imati dobar antifriz pri niskim temperaturama ispod nula stepna Celzijusa, da je antifriz što otporniji na smrzavanje, jer ako se pretvori u led može da  veliku štetu na motoru.

Antifriz, odnosno rashladna tečnost u motoru, je tečnost za prenos topline koja služi za zaštitu hladnjaka i samog motora od korozije, visokih temperatura leti i smrzavanja zimi. Ovi proizvodi, popularno nazvani antifrizi, uglavnom se proizvode od monoetilenglikola i posebnih dodataka koji sadrže korozijske inhibitore neophodne za dugotrajnu zaštitu metala od korozije.

U  našoj ponudi možete pronaći široku lepezu antifriza najpopularnijih brendova  i proizvođača: Galax, NIS, Total, Paraflu, Manol Febi, Win oil, Permant, FAM…