METLICE I AUTOKOZMETIKA

Metlice (univerzalne kao i  tipske metlice);

Celokupan asortiman plastičnih metlica kao i Flat ili Aero, dužina od 280mm do 800mm. Brendovi metlica koje možete naći kod nas su: MI3, Alca, Bosch, Champion, Lucas…

U našoj radnji može se naći široka ponuda autokozmetike, sredstava za negu vašeg vozila, mirisne jelkice, mirisi u konzervi, razni kokpit sprejevi, šamponi, sezonska autokozmetika, silikoni, tečnosti za stakla  i još mnogo toga… Dođite kod nas kako bi za vašeg ljubimca našli sve na jednom mestu.

Posedujemo veliki asortiman patosnica domaćih  i stranih proizvođača, vrhunskog i proverenog kvaliteta i duge trajnosti, po ceni od 1250,00 dinara. Imamo tipske patosnice, platnene, gumene i tepih patosnice za sva vozila sveta.

Veliki asortiman navlaka  za volane različitih veličina. Takođe se u našoj ponudi nalaze i navlake za sedišta odličnog kvaliteta. Kod nas možete pronaći i tipske presvlake, kao originalne, sa ton kartom.

Od dodatne opreme nudimo tipske krovne nosače prtljaga.

Veliki izbor polir pasta, aditiva za goriva i ulja, creva za goriva i vodu od 3,2mm – 20 mm kao i potapajuća creva u rezervoaru. Pancir creva auspuha raznih dužina i prečnika vrhunskog kvaliteta.

Razne vrste sprejeva (sprejevi za pranje motora, odleđivači, WD-40, odmašćivači, kokpit sprejevi…)